Βάλε στόχο το φεγγάρι...ακόμα κι αν αποτύχεις, θα έχεις βρεθεί ανάμεσα στ’ αστέρια!

2/3/10

Έρωτας

Πόσες φορές συλλογίστηκες και ίσως προβληματίστηκες γιατί έψαχνες να βρεις τι είναι ΕΡΩΤΑΣ
Πίστευες ότι ήξερες αυτή την απλή και πολυειπωμένη έννοια αλλά κατά βάθος αμφέβαλλες, όχι γιατί δεν είχες διαβάσει γι’ αυτήν ,όχι γιατί δεν είχες ακούσει γι’ αυτήν, αλλά γιατί δεν την είχες αισθανθεί!
(Θεωρώ πολύ τυχερούς τους ανθρώπους που έχουν νιώσει έστω και για λίγο το υπέροχο συναίσθημα του έρωτα!)
…Γιατί μέσα στην υπερβολική ταχύτητα που ανέπτυξες, προκειμένου να προλάβεις τα γεγονότα της ζωής ,υπήρξε μια στιγμή όπου σε φρέναρε…αλλά λόγω του ότι έτρεχες έχασες τον έλεγχο και βυθίστηκες σε μια «καραμπόλα»!
Ναι, αυτό είναι έρωτας…
Όταν χάνεται η λογική και εμφανίζεται η τρέλα
Όταν φεύγει η προκατάληψη και έρχεται η απόλαυση
…και τότε είναι η ώρα που μαθαίνεις , να εκτιμάς την μοναδικότητα της στιγμής, να σπαταλάς τον χρόνο σου αναπολώντας στιγμές, κάνοντας όνειρα, ζώντας ουσιαστικά με όλο σου το είναι , με όλες σου τις αισθήσεις…
Διότι όταν περιμένεις υπομονετικά την στιγμή που θα τον δεις και ξάφνου τον ΒΛΕΠΕΙΣ σε πιάνει το στομάχι σου, νιώθεις όπως λένε εκείνες τις πεταλούδες, εκείνη την ευφορία, εκείνη την όμορφη αμηχανία κι έπειτα ΑΚΟΥΣ τόσο προσεκτικά τα λόγια του ούτως ώστε να μην σου ξεφύγει ούτε μια λέξη…κρέμεσαι από τα χείλη του σε σημείο που έρχεσαι πιο κοντά του και τον ΑΓΓΙΖΕΙΣ για να νιώσεις με την αφή σου το κορμί του και με την βοήθεια τις όσφρησης ΜΥΡΙΖΕΙΣ το άρωμα του…γλυκό, απαλό, έντονο…Έρχεσαι ακόμα πιο κοντά του κι ενώ τον ΒΛΕΠΕΙΣ, τον ΑΚΟΥΣ, τον ΑΓΓΙΖΕΙΣ, τον ΜΥΡΙΖΕΙΣ … ΓΕΥΕΣΑΙ εκείνο το φιλί που σε κάνει να ταξιδεύεις σε ένα σκηνικό όπου υπάρχεις μόνο εσύ κι εκείνος και ο χρόνος κυλά τόσο αργά σαν σε ταινία όπου όλα είναι σε ταχύτητα slow-motion κι όμως τόσο γρήγορα αφού προσπαθεί να επανέρθει στην πραγματικότητα!
Δεν έχεις τίποτα άλλο από τον εαυτό σου! Γίνε λοιπόν ο πιο όμορφος , ο πιο τρυφερός , ο πιο συναρπαστικός άνθρωπος του κόσμου και

αφέσου στην ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!

1 σχόλιο:

daydream είπε...

Είναι απο τα ωραιότερα συναισθήματα.. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που με αντιλήφθηκα να τα κάνω όλα αυτά.. να χαμογελάω σαν χαζό μόνο σκεφτόμενη τα μάτια του.., να ταξιδεύω σκεφτόμενη την τρυφερή του αγκαλία και την υπέροχη μυρωδιά του..και ναί..όλα αυτά ήταν έρωτας..ήταν μια μαγεία ..η ανυπομονησία να τον συναντήσω..και το κάθε δευτερόλεπτο..αχ,..τόσο πολύτιμο κοντά του.. Και ποιος είπε πως ο έρωτας δεν διαρκεί για πάντα?..Κι όμως, εγώ πιστεύω διαρκεί.. όταν είναι αληθινός και αμοιβαίος διαρκεί..ακόμη κι αν τελειώσει η σχέση, είναι μια γλυκιά ανάμνηση που μένει για πάντα.